Agriport unit voorzijde
Agriport unit voorzijde

Veelgestelde vragen

Ja, er is een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, deze zorgt voor een goede opstalverzekering, een meerjarig onderhoudsplan, het aansturen van de beheerder. Door middel van een actieve VvE is er een zekerheid dat het terrein goed onderhouden wordt en dat het terrein er altijd netjes uitziet
Als eigenaar bent u bij aankoop een eenmalige bijdrage verschuldigd aan de Vereniging van Eigenaren (VvE), waarvan de hoogte wordt vastgesteld door de VvE. Als eigenaar bent u ook een maandelijkse bijdrage (het eigenaarsdeel) verschuldigd aan de VvE, waarvan de hoogte wederom wordt vastgesteld door de VvE. Met deze bijdrage worden het VvE beheer en de opstal- en aansprakelijkheid verzekeringen betaald. En vindt er reservering voor groot onderhoud plaats.
Als eigenaar betaalt u een maandelijkse servicebijdrage. Deze servicebijdrage is onder andere voor abonnement meldkamer, reservering vervanging dakbedekking,  schoonhouden van het terrein, gemeenschappelijke en algemene ruimten, groen onderhoud, gebruik van gemeenschappelijke ruimten,  verbruik elektra en water in de gemeenschappelijke en algemene ruimte op het complex
Er zijn vele extra opties aan te schaffen bij de aankoop van een unit, hiervan komt een optielijst beschikbaar voor de afbouw.
Wij hanteren BVO (Bruto Vloer Oppervlakte) voor de berekening van het oppervlakte.
Ja, er is een opstalverzekering via de Verenging van eigenaren geregeld.
Nee, een eventuele inboedelverzekering moet door de huurder of koper zelf worden afgesloten.
De units worden casco opgeleverd. De technische omschrijving is leidend voor de oplevering. Er komt een optielijst beschikbaar voor de afbouw.
U koopt uw unit vrij op naam. Over het aankoopbedrag (c.q. de bouwtermijnen) wordt door de projectontwikkelaar BTW in rekening gebracht. Dat is een wettelijke verplichting. Koopt u als ondernemer, dan kunt u de betaalde BTW terugvragen.
Als u een unit koopt, worden de wederzijdse rechten en plichten vastgelegd in een koop- en aannemersovereenkomst. In deze overeenkomst zijn zaken geregeld die op de koop van de grond en op de bouw van de unit betrekking hebben.
Het bedrijvenpark is zeer goed beveiligd. Het park is rondom afgesloten met hekwerk en is niet toegankelijk voor onbevoegden. Op het park is cameratoezicht. Tevens heeft elke unit een eigen inbraak- en brandalarm, deze is ook aangesloten op de meldkamer en is het park ook ‘s-avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.
Ja, als gebruiker van een unit kunt u 24 uur per dag in uw unit middels de keytag. Het park is niet toegankelijk voor derden.
Met de persoonlijke keytag kunt u de toegangspoort van het park openen en het alarmsysteem uitschakelen. Per unit worden er standaard twee keytags geleverd.
Ja, indien u de unit heeft gekocht, mag u de unit verhuren.